Verzeker u goed via Van Buren & Van Wingerden AssurantiŽn : Voor zowel particuliere verzekeringen als voor bedrijfsmatige verzekeringen kunt u bij ons terecht. Wij bieden een volledig productenpakket en werken samen met nagenoeg alle verzekeringsmaatschappijen. Wij kunnen u derhalve een maatschappij-onafhankelijk samengesteld verzekeringspakket aanbieden tegen een zo gunstig mogelijk tarief.

Onze visie: Onze assurantieafdeling opereert onder de naam Van Buren & Van Wingerden AssurantiŽn en is gevestigd in ons kantoor te Heerjansdam. Onze medewerkers zijn conform de Wet Financieel Toezicht gediplomeerd en deskundig op deze vakgebieden. Ons uitgangspunt bij verzekeren is: verzeker alleen echte risicoís en het belang van de klant staat voorop. Verzekeren blijft naar ons idee altijd maatwerk. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat wij als assurantietussenpersoon een toegevoegde waarde bieden door een directe persoonlijke benadering en daardoor een specifiek op uw situatie gericht pakket kunnen aanbieden.

Kennismaking? Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan om u te overtuigen van onze kracht en kennis op assurantiegebied. U kunt ons bereiken op 078-6772440 of via e-mail:

Belangrijke informatie:
Van Buren & Van Wingerden AssurantiŽn heeft een vergunning bij de Autoriteit FinanciŽle Markten (AFM) onder nummer 12042938. Bij de Kamer van Koophandel zijn wij ingeschreven onder nummer 23091587. Wij hebben een BAVAM beroepsaansprakelijkheidsverzekering onder polisnummer 6470 en zijn aangesloten bij het financiŽle klachteninstituut KiFiD onder nummer 300-015935. Bij deze onafhankelijke instantie kunt u een klacht deponeren nadat onze interne klachtafhandeling voor u niet het gewenste resultaat heeft. De instantie zal bemiddelend of aanwijzend optreden. Als u bij een klacht contact met ons opneemt, dan ontvangt u binnen 10 werkdagen de officiŽle klachtenprocedure. In 2014 en voorgaande jaren is ons kantoor niet betrokken geweest bij klachten, noch bij het KiFiD, noch door tussenkomst van een rechter. Op veel verzekeringsproducten is een financiŽle bijsluiter van toepassing die u op verzoek ontvangt. Op onze werkzaamheden is eveneens een dienstverleningsovereenkomst van toepassing.

Disclaimer:
Schrijf- en zetfouten of tussentijdse wijzigingen van de hier vermelde gegevens worden voorbehouden.

Van Buren & Van Wingerden AssurantiŽn ©2016